نحوه محاسبه ظرفیت چربی گیر آشپزخانه یا چربی گیر فاضلاب رستوران

یکشنبه 23 خرداد 1395

جهت مشاوره در خصوص نحوه محاسبه ظرفیت چربی گیر و مزایای چربی گیر اتوماتیک نسبت به چربی گیر ثقلی و غیر اتومات در تمامی انواع چربی گیر اعم از چربی گیر آشپزخانه صنعتی و چربی گیر رستوران همچنین چربی گیر قنادی، چربی گیر تالار، چربی گیر فودکورت، چربی گیر فست فود، چربی گیر فایبرگلاس و چربی گیر پلی اتیلنی حتما با ما در ارتباط باشید:

برای استعلام قیمت در خصوص چربی گیر می توانید بعد از تعیین ظرفیت چربی گیر نسبت به انتخاب انواع چربی گیر فایبرگلاس یا چربی گیر پلی اتیلن اقدام نمائید.


کارشناس فروش : 98-20-200-0912


دفتر فنی : 66978105-021


نحوه محاسبه ظرفیت چربی گیر آشپزخانه :


ظرفیت چربی گیر آشپزخانه بر اساس آیتمهای زیادی مورد محاسبه قرار می گیرد.

چربی گیر فایبرگلاس از 200 تا 8000 لیتر بصورت فوری تولید و آماده ارسال می گردد.

جدول زیر نحوه محاسبه ظرفیت چربی گیر آشپزخانه را نشان میدهد. ظرفیت چربی گیر آشپزخانه بستگی به تعداد پرس غذایی که در هر وعده سرو می گرد، دارد. همچنین اینکه آشپزخانه مورد نظر دارای سیستم واشینگ ماشینی یا دستی باشد فاکتور حجم چربی گیر رستوران یا چربی گیر آشپزخانه تغییر می نماید. عامل مهم دیگر در انتخاب حجم چربی گیر فاضلاب رستوران نوع غذایی است که در رستوران پخت میگردد معمولا دسته بندی بر اساس غذای ایرانی یا غذای آسیایی یا غذای فرنگی و همچنین فست فود حجم دستگاه تغییر می نماید.


چربی گیر رستوران - چربی گیر فاضلاب - چربی گیر فایبرگلاس


در تصویر زیرفرمول محاسبه ظرفیت چربی گیر رستوران را بصورت عکس ارائه نموده ایم. چربی گیری فاضلاب یکی از مفید ترین عملیات در جلوگیری از کور شدن سوراخهای چاه می باشد. در این راستا چربی گیر فاضلاب یا چربی گیر رستوران بسیار مورد نیاز تمامی رستورانها و فست فودها می باشد.





همچنین عکس چربی گیر فایبرگلاس نیز در ادامه همین پست تقدیم می گردد.