چربی گیر - قیمت چربی گیر رستوران

چربی گیر | قیمت چربی گیر فایبرگلاس و پلی اتیلنی تصفیه فاضلاب رستوران و آشپزخانه

چربی گیر - قیمت چربی گیر رستوران

چربی گیر | قیمت چربی گیر فایبرگلاس و پلی اتیلنی تصفیه فاضلاب رستوران و آشپزخانه

چربی گیر - چربی گیر فاضلاب - چربی گیری

چربی گیر جهت به دام انداختن چربی، روغن و هرآنچه که از مشتقات چربی بوده و باعث گرفتگی لوله ها میشود نیز اطلاق میگردد.

حجم استاندارد یک چربی گیر بستگی به عوامل عدیده ای همچون: میزان چربی تولیدی، محلی که بایستی چربی گیر درآنجا نصب و راه اندازی شود، نوع خوراک یا غذایی که در محل ( اکثرا آشپزخانه) پخته می شود و ... نیز دارد.

حال اینکه چربی گیر دارای انواع پلی اتیلن، فایبرگلاس و DAF نیز میباشد که هرکدام ممیزه خاص خود را نیز دارد.

جداسازی چربی بهمراه گرفتن تمام از زباله از جمله مواد جامد معلق هم میباشد.جداسازی بشکلی است که چون دانسیته آب از چربی زیاد میباشد به همین دلیل آب در زیر و چربی در بالا معلق می ماند.بدین جهت چند روز یک بار چربی های انباشته شده در سطح را جمع آوری کرد.این عمل بوسیله ی ملاقه ، کف گیر یا هر چیزی که قابل برداشت باشد نیز صورت میگیرد..برای معدوم سازی این چربی هارا داخل کیسه های مخصوص زباله گذاشته و به بیرون می اندازند.

حال آب مانده شده در مخزن چربی گیر از طریق خروجی مخزن خارج شده و به خطوط فاضلاب شهری ( اگوی شهر) میریزد.

گاهی کنار چربی گیر یک سپتیک تانک هم نصب میکنند تا آب خروجی از فاضلاب را هم جداسازی بکند که با نام ایمهاف تانک شناخته میشود.

الزام استفاده از چربی گیر : ورود فاضلاب های حاوی چربی و روغن به فاضلاب باعث رسوب ذرات چربی و روغن در دیواره لوله ها و اتصالات و بالتبع گرفتگی اتصالات می شود.از طرف دیگر در اکثر رستوران های بین شهری مستقیما پساب آشپزخانه را به داخل چاه تخلیه می کنند.

آشپزخانه و چربی تولیدی از آشپزخانه

فاضلاب تولید شده در آشپزخانه ها بخصوص آشپزخانه صنعتی از طریق راههای مختلفی تولید می‌شود که عبارتند از سینک‌ آماده‌ سازی، سینک‌ شستشوی ظروف، ماشین‌ ظرفشویی، بخش آبکشی  حبوبات و برنج، کفشوی‌ آشپزخانه و کانترهای سرو غذا؛

این فاضلاب بطور عمده حاوی روغن، چربی و پسمانده انواع غذا بوده و در گروه فاضلاب‌های انسانی چرب قرار می‌گیرد. این نوع فاضلاب ها در صورت ورود به چاه، در انتهای آن رسوب کرده و عمل تخلیه چاه و لایروبی چاه را با مشکلات عدیده ای روبرو می کنند. هنگام تخلیه چاه این چربی ها در پمپ های تخلیه چاه رسوب کرده و عمل تخلیه چاه را مختل می کند.

در برخی موارد غلظت آلاینده‌های ذکر شده به قدری بالاست که استفاده از یک واحد چربی گیر جهت جلوگیری از ایجاد مشکلات بیشتر مانند آلودگی محیط زیست، گرفتگی چاه و انسداد آن ضروری میگردد. این نوع چربی ها نیز مشکلی جدی در تخلیه چاه های فاضلاب هستند.

با توجه به چرب بودن فاضلاب و همچنین رسوب چربی ها در جداره‌ ی لوله و تنگ‌ تر شدن مسیر لوله ی فاضلاب پس از گذشت چندین سال از زمان بهره‌ برداری و همچنین وجود پسماندهای مواد غذایی در فاضلاب آشپزخانه، توصیه می‌شود قطر لوله‌های فاضلاب، بیشتر از اندازه معمول باشد تا در خروج فاضلات از لوله مشکلی به وجود نیاید و روغن و چربی سبب انسداد لوله فاضلاب نشود.

در صورت وجود زیرساخت لازم برای استفاده از شبکه سراسری جمع‌ آوری فاضلاب می‌بایست لوله اصلی خروجی فاضلاب آشپزخانه به شبکه فاضلاب متصل گردد. در غیر این صورت با مشکل تخلیه چاه و لایروبی چاه رو برو خواهد بود.

ولی در هر صورت لوله اصلی خروجی فاضلاب از آشپزخانه‌های صنعتی (مجتمع های مسکونی، دانشگاه ها، بیمارستان‌ها، هتل‌ها، رستوران‌ها و...) قبل از اتصال به شبکه سراسری جمع‌آوری فاضلاب شهری، دفع و یا تصفیه فاضلاب باید وارد سیستم چربی گیر (Grease Trap) جهت جداسازی چربی های فاضلاب گردد.

این روش چربی گیری نوعی روش فیزیکی تصفیه فاضلاب است که در طی انجام آن نیاز به هیچ گونه تجهیزات الکترومکانیکالی نبوده و از لحاظ هزینه ساخت و نگهداری کاملا مقرون به صرفه است.

از آنجا که وزن مخصوص یا همان چگالی روغن و چربی‌ کمتر از آب و فاضلاب است(در حدود ۰/۹​ گرم بر سانتیمتر مکعب) این ذرات روی سطح آب فاضلاب شناور باقی می مانند. بنابراین چربی گیرها با توجه به همین اصل ساده و در عین حال کلیدی طراحی و ساخته می‌شوند.

جهت انجام این فرایند چربی گیری تنها لازم است که یک محیط بدون اغتشاش و آرام برای فاضلاب فراهم شود.

روش‌های مختلفی جهت حذف روغن و چربی از فاضلاب و پساب پیشنهاد می‌شود، که اقتصادی‌ ترین روش، استفاده از روش ثقلی است که به سبب هزینه کم و کارایی روش شناورسازی ثقلی، امروزه در اغلب موارد از این روش برای حذف چربی و روغن‌ از فاضلاب استفاده می‌شود.

فاضلاب خروجی از ساختمان از طریق لوله فاضلاب وارد چربی گیر شده و پس از رد شدن از آشغال‌گیر تمام عوامل ریز و درشت از آن جدا شده و سپس توسط مکانیزمی وارد سیستم چربی گیر شده و در آن از سرعت فاضلاب حاوی روغن کاسته می‌شود.

چربی‌های درون فاضلاب به صورت لایه‌ای ورقه‌ای روی سطح آب به صورت شناور باقی مانده و پساب بدون روغن از قسمت خروجی از سیستم خارج شده و وارد فرآیندهای تصفیه فاضلاب می‌شود.

پسماندهای چرب به فاضلاب تخلیه نشود

بیان اینکه یکی از راه‌های جلوگیری از ورود چربی به فاضلاب عدم تخلیه پسماندهای چرب غذایی است،این امر تا حدودی می‌تواند از صدمات چربی به شبکه‌های فاضلاب و یا ورود انواع روغن‌ها به درون شبکه سراسری فاضلاب جلوگیری کند.

تأکید به اینکه باید به جای تخلیه چربی و روغن در سینک ظرفشویی، آن را داخل کیسه زباله ریخته و به صورت جداگانه دفع کرد،برای آشپزخانه‌های بزرگ باید حتماً از چربی گیر در خروجی کانال فاضلاب ساختمان استفاده کرده و بسته به ظرفیت آن هر چند وقت یک بار بازدید و چربی‌ها را تخلیه کرد.

با روش فوق هم شبکه فاضلاب و هم خود شهروندان از صدمات ناشی از پس زدگی فاضلاب ایمن می‌ماند.

با این تفاسیر جلوگیری از ورود روغن و چربی‌ها به شبکه سراسری فاضلاب یک اصل مهم است که باید همه آشپزخانه‌های صنعتی ضمن توجه به این مهم به آن عمل کنند.

با توجه به اینکه با احداث تصفیه‌خانه فاضلاب از این پس فاضلاب‌ها نیز با تصفیه در امور صنعتی و کشاورزی مصرف می‌شوند، باید از ورود چربی‌ها و روغن‌ها که به سختی از آب جدا می‌شوند، جلوگیری کرد.

تولید تعداد 41 دستگاه چربی گیر رستوران در خرداد 95

بر اساس آمار ارائه شده توسط دفتر فناوری اطلاعات ، مجموعه ما موفق شد تعداد 41 دستگاه چربی گیر رستوران ، چربی گیر آشپزخانه و چربی گیر فاضلاب تحویل مشتریان نمایند.

چربی گیر فایبرگلاس و چربی گیر پلی اتیلن یکی از پرکاربردترین چربی گیر های فاضلاب هستند.

دستگاه چربی گیر رستوران

چربی گیر رستوران دستگاهی است که توسط آن چربی یا روغن موجود در مایعات و پساب فاضلاب خارج شده از رستوران ، آشپزخانه ، تالار و قنادی جداسازی می گردد.

چربیگیر رستوران | چربی گیر رستوران همواره می بایست مورد تمیزکاری قرار گیرد. در صورتی که چربی گیر رستوران بصورت متناوب تمیز نگردد موجب اختلالات در عملکرد چربی گیر می گردد.

چربی گیر رستوران در دو  جنس فایبرگلاس و پلی اتیلن تولید میگردد.

چربی گیر رستوران فایبرگلاس نسبت به چربی گیر رستوران پلی اتیلن مزایایی دارد از جمله اینکه چربی گیر رستوران فایبرگلاس بخاطر شکل ظاهری از چربی گیر رستوران پلی اتیلن کارایی بیشتری دارد.

در واقع بدلیل وجود گوشه نود درجه در چربی گیر فایبرگلاس و امکان بستن یا جداسازی قسمت اول چربی گیر رستوران از قسمت دوم چربیگیر رستوران و تصفیه کامل توسط پکینگ مدیا میزان تصفیه فاضلاب در چربی گیر رستوران فایبرگلاس نسبت به چربی گیر ستوران یا چربی گیر آشپزخانه پی اتیلن حدودا 10درصد بیشتر است.