ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
در این مبحث می خواهیم توضیح دهیم که نحوه تخلیه چربی از چربی گیر در رستوران و آشپزخانه صنعتی چطور می تواند باشد.
چربی گیر بر اساس نحوه تخلیه چربی به دو نوع چربی گیر اتوماتیک و چربی گیر غیر اتوماتیک تقسیم بندی می شود. در چربی گیر اتوماتیک چربی بصورت اتومات از کانال تخلیه چربی به بیرون هدایت می گردد. نحوه طراحی در این سیستم چربی گیر به نحوی است که با کنترل دبی فاضلاب می توان چربی را در بالای چربیگیر نگه داشت تا بعد از تجمع بصورت ثقلی به خزن حمل چربی منتقل می شود.