ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
نحوه اجرا چربی گیر:
چربی گیر ها دارای کاربرد های مختلفی هستند ولی از نظر نوع به دو نوع تقسیم می شوند که این دو نوع عبارتند از چربی گیر های زیر سینکی که در ظرفیت های پایین تر از 500 لیتر استفاده می شوند به این چربی گیر ها به دلیل ابعادی که دارند ودر زیر سینک ها قابلیت جا شدن را دارند چربی گیر زیر سینکی گفته می شود و دیگری چربی گیر های دفنی می باشد که با توجه به اندازه آنها که قابلیت جاگیری زیر سینک را ندارند گفته می شود ظرفیت این چربی گیر ها از 500 لیتر به بالا می باشد.
برای نحوه اجرا چربی گیر مرحله اول دانستن جنس چربی گیر می باشد زیرا چربی گیر ها از جنس های مختلفی مانند پلی اتیلن ، فایبرگلاس و استیل ساخته می شود. چربی گیر های پلی اتیلن تحمل بار را دارند و برای دفن نیازی به ساختن سازه ندارند ولی چربی گیر های فایبرگلاس تحمل بار چندانی را ندارند و برای دفن آنها می بایستی از سازه نگهبان استفاده کرد .
چربی گیر های دفنی باید طوری در زمین دفن شوند که امکان دسترسی انسان به مخزن چربی گیر فراهم باشد که بتوان هر چند مدت یکبار چربی های جمع آوری شده را تخلیه کرد .
برای نحویه تشخیص ورودی و خروجی چربی گیر ها چه از نوع فایبرگلاس چه از نوع پلی اتیلن یک راه تشخیص وجود دارد آنهم این است که ورودی چربی گیر از خروجی آن بالاتر است .
اجزا چربی گیر :
1. بدنه چربی گیر
2. دیواره جدا کننده درون مخزن
3. اتصالات ورودی و خروجی فاضلاب و پس آبها شامل فلنچ ها
4. ونت
5. دانه گیر
6. فیلتر
7. دریچه بازدید
اصول کار چربی گیر ها:
آب خروجی از سینک آشپزخانه ابتدا توسط سبد دانه گیر فیلتر می شود تا تیکه های بزرگ مانند سبزیجات و سیفیجات جدا شوند سپس با سرد شدن آب خارج شده از سینک در مخزن اول مقداری خنک می شود وچربی ها در روی آب شناور می شوند و توسط مسیر طراحی شده پساب ها به مخزن دوم وارد می شوند و چربی های جمع شده در مخزن اول برداشته می شود.
جهت استعلام قیمت و دریافت لیست بروز قیمت چربی گیرهای تولیدی درکارخانه ناب زیست اعم از آماده بتنی ، پیش ساخته فایبرگلاس ، پلی اتیلنی ، زیر سینکی ، استیل ، رستورانی ، چربیگیر مخصوص قنادی ، گریس تراپ فست فود ، دگریسر فود کورت ها و حوضچه چربی آشپزخانه صنعتی با شماره های زیر تماس بگیرید.
02188721092 - 09124265750 - 09127005057
یا به آدرس اینترنتی
https://www.naabzist.net
یا همچنین آدرس اینترنتی
https://www.naabzist.com
سر بزنید.
تعریف چربی گیر و معرفی انواع گریس تراپ :
دستگاهی است که با ایجاد سکون و آرامش برای فاضلاب های خروجی از آشپزخانه ، فست فود ها ، فود کورت ها ، تالارها ، رستوران ها ، آشپزخانه های صنعتی و هر جایی که حاصل پخت و پز آنها خروج مازاد غذا شامل چربی و فاضلاب های دانه درشت است ریال موجبات خنک کاری در اولین مرحله و بالا آمدن چربی ها بواسطه دانسیته پایین روغن نسبت به آب را فراهم می آورند.
در ادامه با بالا آمدن چربی روی سطح چربی گیر ، از طریق دریچه دسترسی روی سطح سیستم دگریسر یا گریس تراپ ، اپراتور متخصص و یا کسی که آموزش ابتدایی برداشت چربی از روی سطح چربیگیر را دیده باشد و یا دستورالعمل نحوه تمیز کاری چربی گیر را مطالعه کرده باشد می تواند با یک ملاقه ، کفگیر ، بیل و هر آنچه که می توان چربی را از روی سطح چربی گیر جمع کرد نسبت به تمیزکاری دستگاه چربی گیر اعم از فایبرگلاس و یا پلی اتیلنی اقدام نماید.