چربی گیر - قیمت چربی گیر رستوران

چربی گیر | قیمت چربی گیر فایبرگلاس و پلی اتیلنی تصفیه فاضلاب رستوران و آشپزخانه

چربی گیر - قیمت چربی گیر رستوران

چربی گیر | قیمت چربی گیر فایبرگلاس و پلی اتیلنی تصفیه فاضلاب رستوران و آشپزخانه

نحوه اجرا چربی گیر

نحوه اجرا چربی گیر:

چربی گیر ها دارای کاربرد های مختلفی هستند ولی از نظر نوع به دو نوع تقسیم می شوند که این دو نوع عبارتند از چربی گیر های زیر سینکی که در ظرفیت های پایین تر از 500 لیتر استفاده می شوند به این چربی گیر ها به دلیل ابعادی که دارند ودر زیر سینک ها قابلیت جا شدن را دارند چربی گیر زیر سینکی گفته می شود و دیگری چربی گیر های دفنی می باشد که با توجه به اندازه آنها که قابلیت جاگیری زیر سینک را ندارند گفته می شود ظرفیت این چربی گیر ها از 500 لیتر به بالا می باشد.

برای نحوه اجرا چربی گیر مرحله اول دانستن جنس چربی گیر می باشد زیرا چربی گیر ها از جنس های مختلفی مانند پلی اتیلن ، فایبرگلاس و استیل ساخته می شود. چربی گیر های پلی اتیلن تحمل بار را دارند و برای دفن نیازی به ساختن سازه ندارند ولی چربی گیر های فایبرگلاس تحمل بار چندانی را ندارند و برای دفن آنها می بایستی از سازه نگهبان استفاده کرد .

چربی گیر های دفنی باید طوری در زمین دفن شوند که امکان دسترسی انسان به مخزن چربی گیر فراهم باشد که بتوان هر چند مدت یکبار چربی های جمع آوری شده را تخلیه کرد .

برای نحویه تشخیص ورودی و خروجی چربی گیر ها چه از نوع فایبرگلاس چه از نوع پلی اتیلن یک راه تشخیص وجود دارد آنهم این است که ورودی چربی گیر از خروجی آن بالاتر است .

 

اجزا چربی گیر :

1.     بدنه چربی گیر

2.     دیواره جدا کننده درون مخزن

3.     اتصالات ورودی و خروجی فاضلاب و پس آبها شامل فلنچ ها

4.     ونت

5.     دانه گیر

6.     فیلتر

7.     دریچه بازدید

اصول کار چربی گیر ها:

آب خروجی از سینک آشپزخانه ابتدا توسط سبد دانه گیر فیلتر می شود تا تیکه های بزرگ مانند سبزیجات و سیفیجات جدا شوند سپس با سرد شدن آب خارج شده از سینک در مخزن اول مقداری خنک می شود وچربی ها در روی آب شناور می شوند و توسط مسیر طراحی شده پساب ها به مخزن دوم وارد می شوند و چربی های جمع شده در مخزن اول برداشته می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.